Unisono Expositie

Expositie ARWE Gallery | 11 September - 2 October 2021

Unisono dient als reflectie van alle artistieke hoogtepunten van Richard van de afgelopen jaren. Series als ‘Rubber Identity’, ‘Powerful Fragility’ en ‘Back Buttocks Stool’ hebben bijgedragen aan de onomstotelijke waardering van Richard als fine art fotograaf bij wie het lichaam de basis vormt van zijn artistieke inspiratie.

 

Als tastbare verzameling van Richard’s werk van de afgelopen jaren, besteden we ook graag aandacht aan de recente lancering van Richard’s boekUnfolding Ambiguity’.

 

BENEFIET

Zowel Richard’s getoonde kunstwerken als het boek ‘Unfolding Ambiguity’ zullen tijdens de feestelijke opening te koop zijn. Met veel plezier kunnen wij mededelen dat alle opbrengsten naar Stichting Support Casper zullen gaan. Met de bewonderingswaardige inzet van Prof. Dr. Casper van Eijck financiert deze stichting wetenschappelijk onderzoek naar de ontwikkeling van innovatieve en effectieve behandelmethoden van alvleesklier kanker. De stichting zorgt voor een grotere bewustwording voor deze ernstige vorm van kanker. Wanneer de benefiet gesloten is zullen wij het uiteindelijke bedrag bekend maken dat geschonken wordt aan Support Casper.

 

ARWE Gallery

Jeruzalemstraat 4

2801 JE Gouda

September 1, 2021